Sabtu, 23 Juni 2018

EGFR-genmutatie dus de grootste oorzaak van longkanker in Azië

http://lingshenyao.xyz/inilah-cara-mengobati-kista-dengan-ramuan-alami-metode-ling-shen-yao/

EGFR-genmutatie dus de grootste oorzaak van longkanker in Azië

 

Kuala Lumpur - Longkanker is nog steeds de belangrijkste oorzaak van sterfgevallen door kanker in Azië. Experts zeggen dat een van de redenen een genetische factor is, waarbij Aziaten genen hebben die cellen gemakkelijker laten muteren in kankercellen. Prof Keunchil Park van Samsung Medical Center op Sungkyunkwan University Seoul zei dat mutaties in Epidermal Growth Factor Receptor (EGFR) oorzaak van longkanker bij Aziatische mensen, met name grootcellige longkanker (niet-kleincellige longkanker). "De 85 procent van de longkankers die Asians ervaren zijn NSCLC. En meer dan de helft van de incidentie van NSCLC-longkanker in Azië wordt veroorzaakt door een mutatie van EGFR, "zei professor Park op een Boehringer Ingelheim-mediavergadering die samenviel met de 2014 Asia Pacific Lung Cancer Conference (APLCC) 2014 in Sheraton Hotel, Kuala Lumpur , Maleisië en geschreven op maandag 10/11/2014).

EGFR maakt deel uit van een cel die zich op het oppervlak bevindt. De eigen functie van EGFR is als een eiwitreceptor of -ontvanger en reguleert de celgroei en -ontwikkeling. Bij blootstelling aan kankerverwekkende stoffen kan EGFR ongecontroleerd groeien en zich ontwikkelen tot kankercellen die tumoren veroorzaken. Professor's verklaring is niet zonder reden. Gegevens van de Taiwanese kankerregistratie suggereren dat longkanker als gevolg van EGFR-mutaties een gemiddelde incidentie heeft van meer dan 50 procent. In Vietnam is dit 64 procent. In Taiwan 62,1 procent en 53 procent in Thailand. Prof Park zei daarom dat de huidige behandeling van kanker gerichte therapie of speciale doeltherapie zou moeten hebben. In zekere zin wordt de behandeling specifiek gedaan voor eiwitten, cellen of genen die het centrum van de ziekte worden. Hetzelfde wordt ook gezegd door Prof. Keith Kerr, consultant patholoog en erevoorzitter in longpathologie aan de universiteit van Aberdeen. Volgens hem gerichte therapie moet worden behandeld met de beperking van de mortaliteit en morbiditeit van kankerpatiënten

This therapy can improve the quality of the life of patients while the reduction of mortality and morbiditeit. Met deze therapie zal het gegeven medicijn direct op de juiste plaats richten en een meer krachtige effect hebben, "zei hij.

(mevrouw / wit)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar